Sinds 2011

    

Exposeren

 't Atrium Zutphen is dé plek om kunstwerken te exposeren. Vele kunstenaars hebben de revue al gepasseerd. Over het algemeen richten wij ons op (hangende) solo-exposities. In overleg kunnen we ook een duo- of collectieve expositie inrichten. Alle disciplines zijn welkom.

Een collectie blijft een periode van zes weken hangen. 't Atrium is twee dagen in de week speciaal voor de expositie geopend. Publiek kan dan vrijblijvend binnen wandelen om het werk te bekijken en eventueel te kopen. De kunstenaar hoeft hier niet bij aanwezig te zijn. Wij doen het woord. Maar uiteraard is ieder vrij om zelf zijn/ haar werk toe te lichten. De rest van de week wordt de ruimte gebruikt voor vergadering, cursus en andere bedrijfs- of particuliere bijeenkomsten. In feite wordt het werk dus de hele week gezien. 

Selecteren

Mensen die willen exposeren komen langs met minstens twee originele werken. Als het atelier van de kunstenaar zich binnen Warnsveld en Zutphen bevindt, komen we langs om het werk met eigen ogen te zien.

Bij het bepalen of de werken binnen de normen van 't Atrium vallen, letten we op originaliteit, kwaliteit, afwerking, thema en passie. Kunstenaars uit alle hoeken van het land en daarbuiten zijn welkom.

 LET OP: Exposeren in 't Atrium is niet gratis. Neem contact op of kom langs. Dan bespreken we de voorwaarden.


 Hieronder een greep uit de exposities die sinds 2012 in 't Atrium plaats hadden: