Sinds 2011

    

Gastenboek

Annet Konijn
28-06-18 11:59:48
Het was een heerlijk bezoek aan 't Atrium in Zutphen bij Marion Traas. Het is een mooie rustig en sfeervol ingerichte ruimte waar ik 19 okt een praatje ga houden tijdens de OpenCoffee en 6 november de workshop Informatie-tekenen ga geven, in afwachting van de belangstelling voor het vervolg: visuele aantekeningen, visuele presentatie en visuele meeting.
Lieke Deelstra
26-09-17 12:44:10
"Marion Traas van t Atrium is een geweldige gastvrouw. t Atrium is sfeervol, gezellig en verzorgd. En elke keer weer een verassing welke kunst er zal hangen. Een heerlijke plek voor mij om mijn programma's te geven. Ik hoop dat ik er nog lang kan komen."

Lieke Deelstra, Werkplaats Stap
Bianca Procee
26-09-17 12:43:37
http:­//­www.­linkedin.­com/­recs/­received

- "Ik heb Marion leren kennen als een open, betrokken en spontane gastvrouw. Zij is heel benaderbaar en is goed in het enthousiast meedenken met haar klant. Zij faciliteert en organiseert met oog op het beste resultaat. Daarnaast ligt de locatie die zij beschikbaar heeft prachtig midden in het historische centrum van de stad. Hiermee faciliteert zij workshops, presentaties, netwerkbijeenkomsten, vergaderingen, exposities, kindertheater, muzikanten. De ruimte ademt een fijne, kleurrijke, positieve sfeer en biedt de intimiteit die nodig is voor het creëren van verbinding. Een echte aanrader voor een besloten activiteit."

Bianca Procee, Laat Mensen Stralen
Marjorie Paol
26-09-17 12:42:41
24 september 2017 - Marjorie Paol

Morgen is het een week geleden ?. We vierden een grootse gebeurtenis besloten en in mooie eenvoud in 't Atrium; het werd een rustig, intiem en hartverwarmend bijzonder ochtendfeestje. Less is more! Met dank aan onze lieve getuigen Wilma en Paul en perfecte gastvrouw Marion.